Vestel Venus Sultanlar Ligi derbi maçıyla başladı!
2018 – 2019 Voleybol Sezonu Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde heyecan Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında oynanan müsabakayla başladı. TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi 3-0 ev sahibi Fenerbahçe kazandı.
FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ: 3-0
SALON: TVF Burhan Felek
HAKEMLER: Erol Akbulut, Ramazan Çevik
FENERBAHÇE: Fatma, Eda, Ana, Bricio, Bahar, Vargas, Melis (L) (Dicle, Sıla, Polen, Damla)
BEŞİKTAŞ: Arelya, Ceren, Janset Cemre, Rykhliuk, Jerkov, Belien, Pınar (L) (Merve, Dilara, Tuğçe, Hümay)
SETLER: 27-25, 25-20, 27-25
SÜRE: 1 saat 33 dakika (33′,28′,32′)
2018 – 2019 Voleybol Sezonu Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde heyecan, bugün (02 Kasım 2018, Cuma), Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında oynanan müsabakayla başladı.
TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi 27-25, 25-20 ve 27-25‘lik setlerle 3-0 ev sahibi Fenerbahçe kazandı.
Müsabakayı, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Asbaşkanı Suat Güler ve TVF Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, Milli Takımlar Sorumlusu Kurtaran Mumcu da izledi.
Ayrıca, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Başkanı Aziz Yener, Türkiye Voleybol Federasyonu adına mücadele öncesinde yeni sezonun ilk karşılaşması olması sebebiyle her iki takımın kaptanlarına ve karşılaşmanın başhakemi Erol Akbulut’a başarılar dileyerek çiçek takdim etti.






SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!