Filenin Sultanları Tarih Yazıyor! Milletler Ligi’nde Finaldeyiz !
Çin’in Nanjing kentinin ev sahipliğinde düzenlenen FIVB Voleybol Milletler Ligi Finalleri’nde Avrupa Kıtası’nı temsil eden tek ülke olarak Dünya devleriyle şampiyonluk mücadelesi veren A Bayan Milli Takımımız, yarı final maçında, Dünya devi Brezilya’yı set vermeden 3-0 mağlup ederek tarihi bir zafere imza attı ve adını ilk kez finale yazdırdı.

TÜRKİYE – BREZİLYA: 3-0
SALON: Nanjing Olympic Sports Centre
HAKEMLER: Wojciech Maroszek (Polonya), Joo-Hee Kang (Güney Kore)
TÜRKİYE: Meryem, Hande, Eda, Zehra, Meliha, Cansu, Simge (L) (Aylin, Ebrar, Gamze)
BREZİLYA: Tandara, Gabi, Adenizia, Ana Beatriz, Amanda, Ratzke, Suelen Pinto (L) (Monique Pavao, Jaqueline, Carol, Rosamaria)
SETLER: 25-23, 25-23, 25-22
SÜRE: 93 dakika (30′,32′,31′)
Çin’in Nanjing kentinin ev sahipliğinde düzenlenen FIVB Voleybol Milletler Ligi Finalleri’nde Avrupa Kıtası’nı temsil eden tek ülke olarak Dünya devleriyle şampiyonluk mücadelesi veren A Bayan Milli Takımımız, yarı final maçında bugün (30 Haziran 2018, Cumartesi), Grand Prix’nin son şampiyonu Brezilya ile karşı karşıya geldi.
Millilerimiz, Nanjing Olympic Sports Centre’de oynanan mücadelede Dünya devi Brezilya’yı set vermeden 3-0 (25-23, 25-23,25-22) mağlup ederek tarihi bir zafere imza attı ve adını ilk kez finale yazdırdı.
Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi finalinde ise; yarın (1 Temmuz 2018, Pazar), Türkiye saati ile 14.00’te A.B.D. ile karşılaşacak. Müsabakayı, S Sport naklen yayınlayacak.
FİLENİN SULTANLARI ÜVEY EVLAT MI?
KIZLAR NE YAPSA YARANAMIYOR TÜRKİYE’YE!
Metin Özçimen yazdı! Gündemi sarsan yazı...






SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!