'Yalnızlığa Nikah Kıydım' Aleyna Irmak'ın yeni kitabı!
Aleyna Irmak'ın yeni kitabı 'Yalnızlığa Nikah Kıydım' okumanız ve içinde kendinizi bulmanız için raflarda yerini aldı. Daktilo Gazetesi yazarı Aleyna Irmak'ı başarılı çalışması için kutluyoruz.

Aleyna Irmak'ın
yeni kitabı;
'Yalnızlığa Nikah Kıydım'
Sevgili yazarımız Aleyna Irmak'ın mutlaka okumanızı salık verdiğimiz yeni kitabı, Çalıkuşu yayıncılık tarafından piyasaya çıkarıldı.
Kitabın Özüne gelince;
"Ne zaman canım yansa içinde sen olan hayali alırım koynuma. Uyurum bir köşede onunla huzurla.
Ne zaman kimliksiz dışarıya çıksam, giyerim sen kıyafetlerimi bir başka taşırım üzerimde seni.
Ne zaman yüzüm gülse, gözyaşım hemen ardından koşuverir.
Özlemin çöker içime, yokluk hissi duyarım bedenimde.
İçim burulur yüreğim kahrolur, sağnak sağnak iner gözyaşım yanaklarımdan gamzelerime.
Ne zaman sen desem...
Sen desem...
Sen."
Editörümüz Metin Özçimen'in yorumu:
Kitap okurken, içinde kendinizi bulmalısınız. Bunu başarabiliyorsanız, hayatın içindesiniz demektir. Aleyna Irmak'ın 'Yalnızlığa Nikah Kıydım' kitabıda işte onlardan biri, ben içinde kendimi de buldum, insanlarının içinde bulundukları ruh hallerini de yaşadım.
Aşk, sevgi, tutku, vazgeçilmezlik, sadakat başlıca hissettiklerim. Her kitap klasikleşmiş aşk, sevgi, duygusallık içerir. Ama, bu kitabın içinde bilinçaltına yerleşmiş kolaya kaçan anlatımları bulamazsınız.
Sevdiğimiz, değer verdiğimiz Şair ve Yazar Aleyna Irmak'a, özgür kalemiyle, başarılarına yeni kitabını da eklediği için ve hislerimizi, duygularımızı, kısacası haykıramadıklarımızı açığa çıkardığı için teşekkür ediyorum.
Aleyna Irmak Köşe yazılarını okumak için tıklayın!






SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!