Rafet El Roman kayınpederine sert çıktı: 'Evlen kızımla' diye yalvarmadın mı?
Atilla Kaplakarslan, kendisine 'yav..k' diyen damadı Rafet El Roman'a şu sözlerle seslendi: 'Yav..k, karısı hakkında gazete haberi yaptıran kişidir. Yav..k, albümü satmayan şarkıcı eskisinin, albüm tanıtımı için evlilik haberini kullanan kişidir.'
'EVLENİN' DİYE YALVARDIN
Roman'dan da bu sözlere Twitter'dan yanıt verdi: 'Yavşak, 2014'te Bodrum'da 'Evlen kızımla, her şey iyi olacak' diye yalvarıp, sonra 'Biz onu damat olarak kabul etmedik' diyendir.
Yav..k, kızının Mehmet Ali Erbil'le çıkan haberlerini örtbas edip, mektup haberinde her yeri yangına verendir. Yav..k, kızını ünlü yapacak diye yalan yanlış yüz tane haber yaptırandır. Yav..k, güzellik yarışmaları yapıp, kızları kendine ayarlamaya çalışandır. Yav..k, engelli insanlar üzerinden hayatını geçindirendir."
|