Nazlıaka, “İlk günkü sözlerimin arkasındayım. Siyasi mücadeleme devam edeceğim” dedi. Kararın haksız olduğunu savunan Nazlıaka, “Ben bu konuyu yargıya taşıyarak partime geri dönmeye çalışacağım. Bu rozet hep yakamda olacak” dedi.
Mağduru olduğu olayın suçlusu olduğunu kaydeden Nazlıaka, “Yüreğim yanıyor. Burası benim evim, yuvam; geri döneceğim” ifadelerini kullandı.
CHP’den ihraç edilen Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, karar sonrası basın toplantısı düzenledi. Nazlıaka'nın 'Yüreğim yanıyor' dediği basın toplantısında gözlerinin dolduğu görüldü. Nazlıaka, “İlk günkü sözlerimin arkasındayım. Siyasi mücadeleme devam edeceğim” dedi. Kararın haksız olduğunu savunan Nazlıaka, “Ben bu konuyu yargıya taşıyarak partime geri dönmeye çalışacağım. Bu rozet hep yakamda olacak” dedi. Mağduru olduğu olayın suçlusu olduğunu kaydeden Nazlıaka, “Yüreğim yanıyor. Burası benim evim, yuvam; geri döneceğim” ifadelerini kullandı. Odasındaki Atatürk resmini indirdiği iddiasıyla gündeme gelen CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz ise, iddiayı gündeme getiren Aylin Nazlıaka’yla yargı önünde hesaplaşacaklarını söyledi. Yılmaz, “Deli saçması bir iddia gündeme getirildi. İddiada bulunan kişiyle yüzleşmek istedim. Kendisi bu iddianın adı kadar gerçek olduğunu söylüyor. Ama benimle yüzleşmek istemedi. Bugüne kadar sustum” dedi. Yüksek Disiplin Kurulu’nun kişileri dinledikten ve delilleri inceledikten sonra iddiaların iftira ve yalan olduğuna oy birliğiyle karar verdiğini belirten Yılmaz, “Ama yaptırım konusunda farklı düşünmüşler. Bugün yeni bir süreç başlıyor. Artık partilim de olmayan o kişiyle yargı önünde hesaplaşacağız” ifadelerini kullandı.
|