Elmadağ'da Patlama! ölü ve yaralılar var
Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Makina Kimya Endüstrisi (MKE) Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikasında meydana gelen patlamada ölü ve yaralılar var.

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) barut fabrikasında patlama meydana geldi.
Ankara Valisi Ercan Topaca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada,
"Makine Kimya Endüstrisi Kurumu’na bağlı Elmadağ Barut Fabrikasında meydana gelen iş kazasında, 1 işçimiz vefat etmiş ve 4 işçimiz de yaralanmıştır. Yaralılar hastanelere sevk edilmiştır.Kazanın nedeni ile ilgili adli ve idari çalışma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
MKE'nin Elmadağ'da bulunan Barutsan fabrikasında patlama meydana geldi. Patlama sonucu fabrikada işçi olarak görev yapan 33 yaşındaki Emre Özcan ile 4 çalışan yaralandı. Özcan, sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer yaralılar, Ankara'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli incelemelerde bulunmak üzere patlamanın yaşandığı fabrikaya gidiyor.
HABERE AİT VIDEO






SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!