2016 Bayanlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda temsil eden iki ekibimizi yarı finalde karşı karşıya getiren maçta Eczacıbaşı VitrA, Vakıfbank’ı 25-23, 19-25, 25-17, 25-23'lük setlerle 3-1 yenerek adını finale yazdırdı.
Bugün (22 Ekim) Türkiye saati ile 14.30’da oynanacak olan diğer yarı final müsabakasında ise iki Avrupa takımı, İsviçre’den Volero Zurich ve CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu İtalyan Pomi Casalmaggiore karşı kaşıya gelecek. Karşılaşmayı galip bitiren ekiple Eczacıbaşı VitrA yarın (23 Ekim) Türkiye saati ile 14.00’de finalde mücadele edecek.
Şampiyonadaki diğer temsilcimiz Vakıfbank ise, Volero Zurich - Pomi Casalmaggiore maçını kaybeden ekiple yarın (23 Ekim) Türkiye saati ile 08.00’de 3’üncülük - 4’üncülük müsabakası yapacak.
Temsilcilerimizin maçlarını NTVSpor naklen yayınlayacak. |